Het LSM staat in deze tijd ook voor je klaar!Alle items

Het LSM staat in deze tijd ook voor je klaar!

19 mrt 2020

Het LSM staat in deze tijd ook voor je klaar!

De noodzakelijke overheidsmaatregelen om het Corona-virus te beteugelen grijpen diep in onze samenleving. En dat geldt zeker ook voor jou als jonge mantelzorger. Met name wanneer je zelf of iemand in jouw omgeving niet in de gelegenheid bent om de deur uit te gaan om een boodschap te halen, de hond uit te laten, medicijnen te halen, of een klusje dat niet kan wachten, of even een luisterend oor wil, dan kun je bellen met:

 

Gilze en Rijen Helpt

Telefoonnummer 06-57 34 51 82

“Van 8 tot 8 kunt u rekenen op onze vrijwilligerskracht”

 

Dit is het nummer om te bellen als je behoefte hebt aan individuele hulp of ondersteuning EN het is van 8 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds iedere dag bereikbaar inclusief het weekend. Het is een initiatief van het VrijwilligersInformatiePunt (VIPvoorelkaar) waaraan diverse vrijwilligersorganisaties waaronder het Lokaal Steunpunt Mantelzorg (LSM) hun medewerking verlenen. Aarzel niet wanneer je hulp nodig hebt en bel gerust. In Gilze en Rijen staan vrijwilligers voor jou en je omgeving klaar en willen je graag helpen.

 

NB

Het is van groot belang dat we met elkaar de adviezen van de overheid zo goed mogelijk opvolgen. Als LSM doen we dat uiteraard ook en dat betekent dat wij in ieder geval t/m maandag 6 april a.s. geen bijeenkomsten, huisbezoeken en activiteiten houden en geen respijtzorg door onze vrijwilligers verlenen.

Voor alle reguliere contacten met het LSM en de jonge mantelzorgconsulente kun je terecht op de website of via app of mail (zie contactpagina op deze website). Ook online is de jonge mantelzorgconsulente gewoon beschikbaar. Je kunt met haar videobellen, chatten of mailen! Ook voor vragen die misschien in eerste instantie niets met (jonge) mantelzorg te maken hebben..Stel ze gerust! 

 

En weet…. Do it together!