Online ontmoeting; de nabeschouwing!Alle items

11 mei 2020

Online ontmoeting; de nabeschouwing!

Gek zeg, die Corona-tijd! We kunnen elkaar maar amper fysiek ontmoeten, activiteiten liggen stil en toch is de behoefte aan contact meer dan ooit! Om die reden is de 'Online ontmoeting' in het leven geroepen. Afgelopen week hebben jullie een berichtje gekregen om mee te doen met deze 'activiteit'. Een momentje om even bij te kletsen met elkaar (met mij, met Lizette (Indigo), maar ook met andere jonge mantelzorgers). Op dit bericht kwamen positieve reacties en zo zijn we van start gegaan met de eerste online meeting.

 

Na wat puzzelen en uitvogelen, zaten we er dan toch allemaal klaar voor en met zes personen sterk hebben we afgelopen donderdag (7 mei) onze eerste 'Online ontmoeting' gehad. Een fijne avond met veel geklets, (diep)zinnige vragen en persoonlijke verhalen van jullie allemaal (en laten we de chocolade en koekjes niet vergeten!).

De openheid en het vertrouwen waarin gesproken werd tijdens deze avond was bijzonder om mee te maken en dankbaar om onderdeel van te mogen zijn. Jullie verhalen en ervaringen raken en voegen absoluut iets toe aan deze tijd! Een inkijkje in hoe jullie leven er op dit moment uit ziet, de dingen waar je tegenaan loopt, maar ook momenten die juist heel waardevol zijn. Jullie hebben kennis en ervaringen die jullie graag willen delen en ik hoop dat we die na deze tijd ook in de gemeente verder in kunnen zetten. 

 

Binnenkort plannen we weer een 'Online ontmoeting' met elkaar en elke jonge mantelzorger uit de gemeente Gilze en Rijen mag daarbij aanhaken. Bekend of onbekend bij het Lokaal Steunpunt Mantelzorg (LSM): je bent bij ons welkom!

 

Wil je meer informatie over onze stichting, over (jonge) mantelzorg of over deze activiteit? Schroom niet en neem contact op!

Dat kan via de contactgevens op deze website of vul het contactformulier in!