Gecanceld door COVID-19: Uitje naar BredaPhoto + JMZ Expositie (13 - 24 jaar)Alle items

12 okt 2020

Gecanceld door COVID-19: Uitje naar BredaPhoto + JMZ Expositie (13 - 24 jaar)

Update: Door de nieuwe COVID-19 maatregelen zijn wij genoodzaakt deze activiteit te laten vervallen. We houden jullie op de hoogte als we een vervangend programma hebben geschreven.


Hey allemaal, 

 

Hopelijk gaat het jullie goed ondanks de gekke tijd waarin we zitten. Juist in deze Coronatijd is het voor ons allemaal anders geweest, maar we hebben niet stil gezeten! 

 

Samen met Michiel van Cultuurplaats Gilze en Rijen heb ik gewerkt aan een tof project dat we graag met jullie willen delen. We willen namelijk een tentoonstelling/expositie organiseren over jonge mantelzorgers. Juist in deze maand waarin de jonge mantelzorgers weer veel in de belangstelling staan, willen wij wat extra’s doen. We hopen dat jullie met ons meedoen! Zonder jullie zijn wij en dit toffe project natuurlijk nergens. Doen jullie mee?  

 

In de app/mail heb je deze uitnodiging gekregen en een brief van Michiel waarin hij uitlegt wat we in onze gedachten hadden, maar geef vooral jullie input. Dat vinden we juist heel erg tof! 

 

De planning is om het uitje, waarover Michiel in zijn brief schrijft, op donderdag 22 oktober te gaan houden. Exacte tijdstippen zijn nog niet bekend, maar het zal tussen 10.00 uur en 17.00 uur zijn. Als goed is hebben de meeste van jullie vakantie, dus dat zou goed uitkomen. Laat je weten of je met ons meegaat? Wij zorgen voor vervoer!  

 

Je kunt je hieronder aanmelden voor deze toffe dag. Mocht je wel graag mee willen, maar die dag echt niet kunnen (maar wel een andere dag die week)… Geef je andere voorkeursdatum dan aan in het opmerkingenveld. Een appje sturen naar mij mag uiteraard ook gewoon ☺. 

 

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je mij altijd appen.  Enne, alles onder voorbehoud van de Coronamaatregelen uiteraard!

 

Groetjes, Jeanine Bouman
(en natuurlijk ook van Michiel ;) )