Update: Dag van de (jonge) mantelzorger en het compliment van de gemeenteAlle items

29 okt 2020

Update: Dag van de (jonge) mantelzorger en het compliment van de gemeente

Wat hadden we je graag, juist in deze tijd met veel beperkingen en moeizame sociale contacten, aan veilige en verantwoorde, maar vooral ook gezellige activiteiten laten deelnemen rondom de Dag van de Mantelzorg. Helaas kan dat niet doorgaan! De organisatie was rond. De uitnodigingen lagen klaar (sommige al verstuurd), maar onlangs kregen we het bericht dat ‘ruimten wel gehuurd konden worden, maar er niets geserveerd kon worden’ in de locatie waar we jullie hadden willen ontmoeten.

 

De feestelijke viering rondom de Dag van de Mantelzorg, het mantelzorghoogtepunt van het jaar kan uiteraard niet afgedaan worden met een kale bedoening. Heel jammer natuurlijk dat dit uitje van elkaar ontmoeten en genieten, er even ongedwongen tussenuit zijn, niet kan doorgaan, maar… we laten het er niet bij zitten! Zo wel voor 'oud' als 'jong' hebben we iets bedacht!

 

Kunnen jullie niet naar ons toekomen, dan komen wij naar jullie op 10 november! En niet met lege handen, want er wordt een leuke verrassing voorbereid. En die wordt nog leuker door de welgemeende bijdrage van enkele winkeliers. Alle bij het Lokaal Steunpunt Mantelzorg bekende jonge mantelzorgers krijgen, op dinsdag 10 november, die verrassing uit handen van Jeanine, aan de deur, aangeboden.

 

We hopen oprecht dat op deze wijze de Dag van de Mantelzorg voor jou toch nog een feestelijk tintje krijgt en jij, weliswaar in kleine kring deze dag kunt vieren in goede gezondheid.

 

Ondertussen moeten we ons bewust zijn van de ernst van het virus dat naar het zich laat aanzien ons vooralsnog in de greep houdt. Maar houd de moed erin! Laat je niet ontmoedigen door de stroom aan coronanieuws en kijk ook naar iets anders op tv. Als we met elkaar de richtlijnen stipt opvolgen dan worden we het virus de baas. Blijf gezond en weet dat je er niet alleen voor staat.